Vinteraktivitesdag - en vinterdag fylt med lek, sol og ski.

​Flotte forhold i Liabakken

Sara Alexandra Wisløff Krüger
18.04.2017
Søndag 19. mars arrangerte Høybråten og Stovner Idrettslag vinteraktivitetsdag i Liabakken og Liastua.

Seniorgutta, langrennsgruppa og altpintgruppa i idrettslaget gikk sammen og arrangerte denne utrolig flotte dagen sammen. Liabakken var åpen og gratis for alle deltagere. Det var fantastisk flott vær og sola skinte hele dagen.​

Langrennslek

Langrennsgruppa hadde en sløyfe nederst i Liabakken som var blitt preppet. I tillegg lagde de en hinderløype i den ene bakken. Der måtte barna kjøre under hindre og slå på bjeller som var satt opp langs bakken.

Liabakken

Alpintgruppa slo virkelig på stortromma denne dagen. De hadde heisen oppe for alle barna. I tillegg arrangerte de slalåm konkurranse, da ble satt opp slalåm hindre og man måtte kjøre slalåm ned. Det ble også arrangert en fartskonkurranse hvor deltagerne kjørte så fort de kunne ned bakken og ble målt med radar. Maria Weisæth klarte hele 68 km/t ned bakken!  Sist, men ikke minst ble det arrangert en hoppkonkurranse. Det var blitt rigget med en egen hoppbakke. Her var det mange tøffe barn som hoppet langt.

Liastua

Liastua var åpen. Her koste folk seg ute i solveggen. I tillegg sto seniorgutta for bål utenfor Liastua og det var bakt pinnebrød til alle som var innom. Dette ble en slager for både store og små. Dessverre var det altfor isete til å ake ned bakken, men satser på at forholdene ligger til rette for dette neste år.

Sol, grilling og kos

Vi kunne ikke vært mer heldige med været og sola var med oss fra morgen til kvelds. Det var kiosk både i Liastua, varmebua og grilling nederst i Liabakken. Der ble det grillet både pølser og hamburgere. Denne dagen koste alle seg, både små, store og firbeinte. Vi gleder oss allerede til neste år.