HSIL alpint søker alpintrenere til U12 og U14

Gruppebilde - HSIL alpint på Juvass høstferien 2016
Øyvind Træthaug
10.06.2017

HSIL alpint søker hovedtrener og assistenttrener til løpere i aldersklassene U12 (ca 10 løpere) og U14 (ca. 3-4 løpere) for sesongen 2017-2018. Gruppa trener hovedsakelig i Oslo skisenter (Grefsen- og Trollvannskleiva) tre ganger i uka (mandag, onsdag og torsdag). I tillegg drar de på en del helgesamlinger, 4-6 i løpet av sesongen. Løpergruppen har både en del som ønsker å satse og andre som utgjør bredden.

Hovedtrener har ansvaret for å lage et treningsopplegg for gruppa som bidrar til utviklingsstigen som er laget for alpint.

Klubben driver en egen bakke i nærmiljøet på Stovner, Liabakken. Her har U12-14 gruppa tidligere hatt en trening i uka i tillegg til at noen av de eldste løperne (U16) har jobbet som trenere for de yngste gruppene andre dager.

HSIL alpint har totalt 40 aktive løpere, et veldig positivt miljø, mange innsatsvillige foreldre og støttespillere.

Vi tilrettelegger for kompetanseheving i samarbeid med Oslo skikrets og skiforbundet.

Konkurransedyktig godtgjørelse etter nærmere avtale.

HSIL drives etter kjerneverdiene, Samhold, Engasjement, Likeverd og Mestring, og vårt mål er å kombinere breddeaktivitet med gode prestasjoner.

Er du interessert, ta kontakt med sportslig leder Kim Massey (920 40 666, kim@euro-tec.no) eller styreleder Øyvind Træthaug (92 65 77 65, leder.alpint@hsil.no)