HSIL Turn

HSIL Turn-gruppe driver med turn og turnrelatert trening. Vi tilbyr Breddetrening i alder fra 2-16 år og vi har konkurransepartier for Turn og Troppsgymnastikk. Normalt har vi følgende partier:

• Breddeparti/Breddeidrett:
    Foreldre og Barn (2-3 år), Turnskolen (4-8 år), Salto/Akro (gutter og jenter 9-11 og 12-16 år), Turnstigen (jenter 9-11 og 12-16 år)
  • Konkurranseparti/Turn:
    Aspirant, Rekrutt og Stige
  • Troppsturn:
    Aspirant, Rekrutt, Junior/Senior Team Gym, Junior Nasjonale Klasser

Vi trener i Idrettens Hus – Nordbyen, Haavard Marthinsens vei 30

Påmelding til våre partier

Alle som ønsker å starte med turn må melde seg inn i systemet vårt. Du kan melde inn via "Påmelding HSIL Turn"

Dersom det er plass på partiet du ønsker kan vi tilby 1 prøvetime, da må du melde barnet inn i systemet og legge til kommentar om prøvetime.

De som melder seg på etter at partiene er fulltegnet, kommer på venteliste.

Det er viktig å si opp plassen dersom man slutter slik at andre får mulighet til å turne. Send epost til turn.hsil@hsil.no

Treningsavgift og medlemskontigenten må være betalt for at barna skal være forsikret på treningen.

Treningstøy

Anbefalt treningstøy for Jenter og Gutter:

• Jenter: turndrakt/ topp/T-sjorte og tights/shorts
  • Gutter: T-skjorte( ikke for stor) og shorts/ treningsbukse

Hette gesner og vide kær er ikke lov da det kan gå utover sikkerheten

Vi selger rosa tursdrakter i hallen til kr. 350,- alle størresler, ta kontakt med vakten

Alle med langt hår må sette opp håert i hestehale o.l.

Hallregler

Alle må vente ved inngangsområdet (stolene) til treningen starter.

Når trenerne roper opp partiet skal gymnastene gå til trenerne

Det er strengt forbudt å leke i/være i apparatene før og etter treningstiden sin på grunn av sikkerheten til barna

Langt hår må settes opp i strikk. Dersom dette ikke skjer kan barnet bli nektet adgang til trening på grunn av sikkerheten til barnet.

Det er ikke lov til å ha tyggis, smykker og klokker på seg under treningen.

Det er ikke mulig for foreldre å vente på barna under treningen i lokalene våre fordi det ikke er plass.

Medlemskontigent/Forsikring til HSIL kr. 225,- pr. barn pr. år
Treningsavgift pr. semester:

• 45 min i uken (Foreldre og Barn partiet) kr. 1350,-
  • 60 min i uken (Turnskolen) kr. 1350,-
  • 90 min i uken (Turnstigen og Salto/Akro) kr. 1550,-
  • 2 x 90 min i uken (Turnstigen og Salto/Akro) kr. 2650,-
  • 3 x 90 min i uken (Turnstigen) kr. 3900,-

Sommerturn og Megafun Turnleir har andre priser enn over.

Mer info?

Mangler du svar på dine spørsmål ta kontakt med oss via e-post til turn.hsil@hsil.no, Sportslig leder (mobil 924 40 961) eller kontakt noen i styret (se "Kontaktpersoner" til høyre på denne side).