Nyttig informasjon

Sykkelgruppa i HSIL ble stiftet høsten 2016. Vi liker å sykle og vi liker å sykle med andre. Noen er fornøyde med å være med på søndagsturer med kaffestopp og noen dunker rundt på terrengsykkel i Østmarka. Noen deltar i flere landeveisritt og de fleste har lyst til å sykle samlet fra Lillehammer til Oslo i juni. Noen drar på turer sammen og andre trives alene sammen med sykkelen.

I sommerhalvåret sykler vi felles søndagsturer på landeveissykkelen. Fellestreninger avtales på lagets lukkede gruppe på Facebook for betalende medlemmer.

Vil du sykle rundt i den fineste lyseblå drakta er det bare å ta kontakt.

Sykkelstyret

Nyheter

KlubbKontor >>https://atea.klubb.nif.no/Sider/ProduktKlubbkontor.aspxKlubbKontor >>

Alle nyheter

Velkommen til åpning av LiabrattenVelkommen til åpning av Liabratten2019-04-30T22:00:00ZSeniorgutta har gleden å invitere alle med på åpningen av Liabratten(den nye steintrappa på Liastua) lørdag 11. mai klokken 12:00-15:00.
HSIL med nyansattHSIL med nyansatt2019-02-05T23:00:00ZFra februar har HSIL fått en ny lagspiller på kontoret.
Vi trenger flere grasrotgivere!Vi trenger flere grasrotgivere!2018-01-02T23:00:00ZKjære alle idrettsvenner! Vi trenger flere grasrotgivere!