Årsmøte 2019

Til medlemmene i Høybråten og Stovner Idrettslag

Innkalling til ekstraordinær genralforsamling 22. Oktober 2019 klokken 19:00 på klubbhuset.

Agenda:

1.     Konstituering

a.     Spørsmål om møte er lovlig satt

b.     Godkjenning av fremmøtte representanter

c.     Godkjenning av sakslisten

d.     Valg av møteleder og 2 referenter

e.     Valg av 2 representanter til å undertegne protokollen

2.   Låneopptak til turnutstyr og alternative finansieringsmuligheter

3.   Treningssenter, iverksetting og ombygging av leide lokaler i Idrettens Hus Nordbyen etter tildeling av tippemidler.

Saksdokumenter

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

.Referat fra HSILs årsmøte 2019 kan du lese her

I tillegg etterlyser valgkomiteen flere styrerepresentanter til Hovedstyret.

Vil du gjøre en jobb for at ungene våre har et godt aktivitetstilbud i nærmiljøet eller kjenner du noen?

Valgkomiteen ønsker å komme i kontakt med deg som kan bidra med å utvikle klubben vår.

HSIL kan tilby et godt miljø, spennende prosjekter, artige oppgaver og 2000 herlige unger som er glad i idretten sin.

Ved interesse ta kontakt med;

Sigrun Benbow: 416 51 126
Linda Nordby: 905 21 437
Lena Bergersen: 911 21 211

Velkommen til årsmøte!

Referat fra årsmøte 2018 kan leses her:

Saksliste 2019
Årsberetning hovedstyret 2018
Årsberetning gruppene 2018
Kontrollkomiteens beretning
Revisjonsberetning 2018
Årsregnskap 2018
Innkomne forslag
Budsjett 2019
Valg

Årsmøte 2018
Støtt HSIL!

Vi trenger flere grasrotgivere!

Vi ønsker å være et idrettslag for alle. Derfor ønsker vi å holde kostnaden på et lavest mulig nivå. For å klare dette er vi avhengig å få inn eksterne midler. Her er grasrotandelen en viktig bidragsyter. Vi oppfordrer derfor alle til å bli grasrotgiver. Fra 01. januar 2018 økes Grasrotandelen fra fem til sju prosent. Det har mye å si for et idrettslag som oss.

Hvordan kan jeg bli grasrotgiver?

Du må være kunde hos Norsk Tipping for å bli grasrotgiver. Du kan tilknytte deg en grasrotmottaker hos en av våre kommisjonærer eller logge deg inn på nettsiden til Norsk Tipping. Du kan søke på grasrotmottakere her:

Søk opp ønsket grasrotmottaker (Høybråten og Stovner IL) og velg "tilknytt". Du kan når som helst bytte grasrotmottaker.

Til slutt ønsker vi å takke alle våre eksisterende og nye grasrotgivere!

Rabatt på G-Sport Metro Senter for medlemmer

20 % på det meste av ordinære varer.

30 % på klubbkolleksjon. ​

Spørsmål?