HSIL-Vinteraktivietsdag

​Velkommen til HSIL-vinteraktivitetsdag

Lørdag 07. april klokken 12:00-16:00 i Lia skitrekk og Liastua (v/ Tokerud skole)

Arrangementet er åpent for alle og gratis!!

Fri adgang i bakken
Hinderløype for apinister og langrennsløpere
Aking ved Liastua

Vi gleder oss! :)

Årsmøte 2018

​Årsmøte 2018 er tirsdag 20. Mars klokken 19:00 på klubbhuset, Sportsstien 4, 1087 Oslo.

Forslag til saker kan sendes hsil@hsil.no innen 6. Mars.

Forslag til kandidater for gullmerke og æresmedlem kan sendes med begrunnelse til hsil@hsil.no innen 6. Mars.

Vi gleder oss til å se deg på årsmøte!

Årsmøtedokumenter:

Saksliste
Referat årsmøte 2017
Hovedstyrets årsberetning 2017
Revisors beretning 2017
Kontrollkomiteens beretning 2017
Gruppenes årsberetning 2017
Årsregnskap 2017
Noter til årsregnskapet 2017
Innkomne forslag
Budsjett 2018

Støtt HSIL!

Vi trenger flere grasrotgivere!

Vi ønsker å være et idrettslag for alle. Derfor ønsker vi å holde kostnaden på et lavest mulig nivå. For å klare dette er vi avhengig å få inn eksterne midler. Her er grasrotandelen en viktig bidragsyter. Vi oppfordrer derfor alle til å bli grasrotgiver. Fra 01. januar 2018 økes Grasrotandelen fra fem til sju prosent. Det har mye å si for et idrettslag som oss.

Hvordan kan jeg bli grasrotgiver?

Du må være kunde hos Norsk Tipping for å bli grasrotgiver. Du kan tilknytte deg en grasrotmottaker hos en av våre kommisjonærer eller logge deg inn på nettsiden til Norsk Tipping. Du kan søke på grasrotmottakere her:

Søk opp ønsket grasrotmottaker (Høybråten og Stovner IL) og velg "tilknytt". Du kan når som helst bytte grasrotmottaker.

Til slutt ønsker vi å takke alle våre eksisterende og nye grasrotgivere!

Rabatt på G-Sport Metro Senter for medlemmer

20 % på det meste av ordinære varer.

30 % på klubbkolleksjon. ​

Spørsmål?

Kontakt oss:

Kontakt

HSIL-Dagenhttps://hsil.klubb.nif.no/Lists/Aktiviteter/DispForm.aspx?ID=31HSIL-Dagen2018-06-09T10:00:00Z2018-06-09T13:00:00ZKlubbhusetI år blir det en tradisjon. For tredje året på rad inviterer Høybråten og Stovner IL med samarbeidspartnere til en folkefest på stadion. :)