Utleie Klubbhuset

Adresse: Sportsstien 4, 1087 Oslo

Klubbhuset består av et kjøkken, kafeteria(64 kvm) og salen (96 + 28 kvm)

Priser:

Mandag til torsdag: 16:00-23:00 - 1.500,-
Fredag: 16:00-01:30 - 3.500,-
Lørdag: 12:00-01:30 - 3.500,-
Ekstra utleie/holde av dagen før/etter - 1.250,-

Prisene inkluderer oppvask og gulvvask.

REGLER FOR LEIE PÅ KLUBBHUSET.doc

For leie av klubbhuset ta kontakt med kontoret:

hsil@hsil.no

Bilder:

Klubbhuset - inne - pyntet.JPG

Utleie Liastua

​Kjøkken/peisestuer ca 50 personer - kr. 3.000,-

Barnehager/Skoler dagtid - 800,-

Ikke adgang til overnatting.

Meget begrenset adgang til å kjøre på skogsbilveien.

For leie ta kontakt med Gunnar lauritsen, tlf: 905 44 294

Idrettens hus

Liastua

Liastua er en stor, flott tømmerhytte som ligger like ved Stovner og Vestli, rett bak Tokerudskole.
Hytta eies av Høybråten og Stovner idrettslag og driftes av Seniorgutta tilknyttet idrettslaget.
Stedet har utviklet seg til å bli et fritidssenter som alle kan bruke både sommer og vinter.
Tett på hytta ligger Liabakken med alpinbakke, tilpasset de yngre utøverne, og akebakke.
Det er fin naturlekepark ved hytta, og like bak stua går den historiske Oldtidsveien som ble brukt av pilegrimer på vandring til Trondheim.

Liastua er åpen på søndager(10:00-16:00) hele året unntatt i skolens ferier.
Etter nyttår og frem til 1. mai er Liastua åpen både lørdag og søndag(10:00-16:00).

Det er enkelt å gå til Liastua.
Vi kan nevne inngangen øverst i Stovnerveien ved rundkjøringen.
Inngang fra Stovnerlia, rett opp bakken fra Tokerudskole og inngang ved Skillebekk.

Liastua fra hoppbakken.jpgLiastua sett fra hoppballen om sommeren.

Liastua om vinteren.jpgLiastua om vinteren.

Lia Skisenter

Lia skisenter (Liabakken)

Liabakken er en alpinbakke som ligger ved Tokerud skole. Den eies og drives av HSIL, hovedsaklig av foreldrene i alpingruppa.
Bakken ligger rett nedenfor Liastua. For å komme til bakken kan man ta kollektivtransport til Stovner senter og gå ca. 5min eller kjøre bil til Tokerud skole, Inga Bjørnsonsvei 1A, 0969 Oslo.

I bunnen av bakken har vi en varmestue med kiosk hvor kalde alpinister kan kjøpe en varm kakao med krem og litt knask :-)

Status for Liabakken desember 2017:

- Snø skal produseres helgen 15.-19. desember. Etter det er det vær og forhold som avgjør når vi får planert ut snøen og åpnet bakken. Melding kommer på denne siden og på Liabakkens Facebook-side noen dager før bakken åpner.

Liabakken - fra vinteraktivitetsdag 2017.JPG

Klubbhuset

Her kommer informasjon om utleie..