Utleie Klubbhuset

Adresse: Sportsstien 4, 1087 Oslo

Klubbhuset består av et kjøkken, kafeteria(64 kvm) og salen (96 + 28 kvm)

Priser:

Mandag til torsdag: 16:00-23:00 - 1.500,-
Fredag: 16:00-01:30 - 3.500,-
Lørdag: 12:00-01:30 - 3.500,-
Ekstra utleie/holde av dagen før/etter - 1.250,-

Prisene inkluderer oppvask og gulvvask.

REGLER FOR LEIE PÅ KLUBBHUSET.doc

For leie av klubbhuset ta kontakt med kontoret:

hsil@hsil.no

Klubbhuset.JPG

Utleie Liastua

​Kjøkken/peisestuer ca 50 personer - kr. 3.000,-

Barnehager/Skoler dagtid - 800,-

Ikke adgang til overnatting.

Meget begrenset adgang til å kjøre på skogsbilveien.

For leie ta kontakt med Gunnar lauritsen, tlf: 905 44 294

Idrettens hus

Liastua

Liastua er en stor, flott tømmerhytte som ligger like ved Stovner og Vestli, rett bak Tokerudskole.
Hytta eies av Høybråten og Stovner idrettslag og driftes av Seniorgutta tilknyttet idrettslaget.
Stedet har utviklet seg til å bli et fritidssenter som alle kan bruke både sommer og vinter.
Tett på hytta ligger Liabakken med alpinbakke, tilpasset de yngre utøverne, og akebakke.
Det er fin naturlekepark ved hytta, og like bak stua går den historiske Oldtidsveien som ble brukt av pilegrimer på vandring til Trondheim.

Liastua er åpen på søndager(10:00-16:00) hele året unntatt i skolens ferier.
Etter nyttår og frem til 1. mai er Liastua åpen både lørdag og søndag(10:00-16:00).

Det er enkelt å gå til Liastua.
Vi kan nevne inngangen øverst i Stovnerveien ved rundkjøringen.
Inngang fra Stovnerlia, rett opp bakken fra Tokerudskole og inngang ved Skillebekk.

Følg oss på Facebook

Liastua.jpg

Liastua sett fra hoppballen om sommeren.

Liastuavinteren.jpg

Liastua om vinteren.

Liabratten

Liabratten er en del av prosjektet «Økt trivsel i Gjelleråsmarka», som seniorgutta i Høybråten og Stovner Idrettslag har jobbet med de siste 2 årene.

Sommeren 2018 forvandlet fire nepalske stibyggere den gamle hoppbakken i Gjelleråsmarka til en solid steinlagt sti. Steintrappen i Gjelleråsmarka ble bygget i perioden onsdag 1. august til fredag 7. september 2018. Trappen består av 270 tonn stein, den er 250 meter lang, har 333 trinn og høydeforskjellen er ca. 70 meter.

Liabratten ovenfra.jpg

Den er bygd av 4 nepalere, i samarbeid med seniorgutta i Høybråten og Stovner Idrettslag.
Prosjektet har vært et samarbeid med Geirr Vetti, fjellbonde og snekkermester fra Vestlandet. Han har de siste 10 årene engasjert nepalere fra et område i Nepal til å bygge stier og infrastruktur i fjellområdene i Norge. Nepalerne som var i Norge har steinbearbeiding som profesjon. Når de ikke er i Norge bygger de skoler, kirker og andre steinbygninger i sitt lokalsamfunn!

Sherpastien er bygd på Norges Vels eiendom fra Liastua. Trappen går opp Liabratten til den nyoppsatte gapahuken Gubbero, hvor man får en fantastisk utsikt over Groruddalen.

Steinene legges på plass.jpg

Målet var å gjøre en gammel hoppbakke til et attraktivt aktivitetsområde og samlingspunkt for alle målgrupper.

Prosjektet har vært med på å knytte vennskapsbånd og bidratt til å bygge opp deler av landet Nepal. Store deler av kostnadene i prosjektet er en direkte gave til det nepalske folk som skal bruke pengene til utdanning og helsestell for befolkningen lokalt.

Liabratten er sammen med Liastua blitt et enda viktigere møtested for de som bor i Groruddalen og nærliggende områder.

Hundrevis av mennesker bruker trappa ukentlig og det meldes om kø i trappa på søndager, da Liastua er åpen for servering. At omsetningen på kaffe og vafler har minst doblet seg er også hyggelig! Da får seniorgutta mer ressurser til å legge til rette gode tiltak for lokalbefolkningen.

I ukedagene er området og trappa fylt med barnehager og skoler.

Liabratten.jpgLiabratten ovenfra.jpg

Lia Skisenter

Lia skisenter (Liabakken)

Liabakken er en alpinbakke som ligger ved Tokerud skole. Den eies og drives av HSIL, hovedsaklig av foreldrene i alpingruppa.
Bakken ligger rett nedenfor Liastua. For å komme til bakken kan man ta kollektivtransport til Stovner senter og gå ca. 5min eller kjøre bil til Tokerud skole, Inga Bjørnsonsvei 1A, 0969 Oslo.

I bunnen av bakken har vi en varmestue med kiosk hvor kalde alpinister kan kjøpe en varm kakao med krem og litt knask :-)

Status for Liabakken desember 2017:

- Snø skal produseres helgen 15.-19. desember. Etter det er det vær og forhold som avgjør når vi får planert ut snøen og åpnet bakken. Melding kommer på denne siden og på Liabakkens Facebook-side noen dager før bakken åpner.

Liabakken - fra vinteraktivitetsdag 2017.JPG

Klubbhuset

Her kommer informasjon om utleie..

ÅRSMØTEhttps://hsil.klubb.nif.no/Lists/Aktiviteter/DispForm.aspx?ID=39ÅRSMØTE2019-03-26T18:00:00Z2019-03-26T20:00:00ZKlubbhusetSakslister blir lagt ut på hjemmesiden minst en uke før årmøtet.
Hovedstyremøtehttps://hsil.klubb.nif.no/Lists/Aktiviteter/DispForm.aspx?ID=46Hovedstyremøte2019-04-02T16:00:00Z2019-04-02T18:00:00ZKlubbhusetSaker kan fremmes til: hsil@hsil.no
Hovedstyremøtehttps://hsil.klubb.nif.no/Lists/Aktiviteter/DispForm.aspx?ID=49Hovedstyremøte2019-06-04T16:00:00Z2019-06-04T18:00:00ZKlubbhusetSaker kan fremmes til: hsil@hsil.no