Allidrett for barn og ungdom

Vi arrangerer gratis allidrett til alle våres barne- og ungdomsmedlemmer

For alle som går i 1.-7. klasse er det allidrett hver tirsdag fra klokken 18:00 i gymsalen på Stasjonsfjellet skole.

Alle som går i 8. klasse og oppover er det hver torsdag fra klokken 18:00 i gymsalen på Høybråten skole.

Det betsår av mange ulike type idrett, stafetter, leker, basistrening og mye, mye mer.

Det er helt uforpliktende, bare å stikke innom. :)

Vi gleder oss til å se deg!

Årsmøte 2018
Støtt HSIL!

Vi trenger flere grasrotgivere!

Vi ønsker å være et idrettslag for alle. Derfor ønsker vi å holde kostnaden på et lavest mulig nivå. For å klare dette er vi avhengig å få inn eksterne midler. Her er grasrotandelen en viktig bidragsyter. Vi oppfordrer derfor alle til å bli grasrotgiver. Fra 01. januar 2018 økes Grasrotandelen fra fem til sju prosent. Det har mye å si for et idrettslag som oss.

Hvordan kan jeg bli grasrotgiver?

Du må være kunde hos Norsk Tipping for å bli grasrotgiver. Du kan tilknytte deg en grasrotmottaker hos en av våre kommisjonærer eller logge deg inn på nettsiden til Norsk Tipping. Du kan søke på grasrotmottakere her:

Søk opp ønsket grasrotmottaker (Høybråten og Stovner IL) og velg "tilknytt". Du kan når som helst bytte grasrotmottaker.

Til slutt ønsker vi å takke alle våre eksisterende og nye grasrotgivere!

Rabatt på G-Sport Metro Senter for medlemmer

20 % på det meste av ordinære varer.

30 % på klubbkolleksjon. ​

Spørsmål?